Formació i colònies del motor.

Els nostres monitors faràn gaudir els vostres fills de l’estada mes completa al Jou Park Motor, amb unes colònies inoblidables.

      

Els infants gaudeixen del deport per plaer, per les sensacions i per diversió. Desenvolupen personalitat, autonomia, capacitat de treball i fan amistats. Aquesta activitat el que pretén es desenvolupar parts motrius ( força, agilitat, equilibri… ) cognitives ( atenció, concentració…) funcional i personal ( adaptació, responsabilitat, satisfacció i confiança.)

    

Els nostres monitors s’adaptaran a les diferents edats dels nens i també a les diferents tècniques de conducció per proporcionar unes colònies ideals.Disposem de diferents arees dins de la finca per ajustar-les al seu nivell de pilotatge.

Els nens han de portar: Tot el material necessari per anar en moto: ( guants, casc, botes, protectors… etc) La moto i la gasolina per als dies d’activitat. Roba de recanvi per les activitats fora de circuit. L’assegurança de la federació. De no ser així se li tramitarà una assegurança d’accidents.

 

Falta concretar les dates i el preu de les colònies. CONSULTEU i apunteu-vos.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt